Fira Gastronòmica de la Sénia – 11 i 12 de maig

Els dies 11 i 12 de maig la Sénia celebra la seva festa de la gastronomia. Durant la Fira Gastronòmica els carrers i places de la Sénia s’omplen de parades de productes agroalimentaris i tavernes.

Gaudirem de la Ruta de la Tapa Creativa, de les Jornades Gastronòmiques del Recapte, de showcookings, de les Curses de Cavalls, de la mostra de productes artesanals i de moltes més activitats com tastos de vins, tallers, actuacions musicals, espectacles o concursos.

PROGRAMA

FULLETÓ RUTA DE LA TAPA CREATIVA

Sol·licitud de reserva

Ruta de la Tapa Creativa

7 establiments de restauració del municipi ofereixen propostes creatives en forma de tastets durant la Ruta de la Tapa Creativa, els participants podran valorar-les per a escollir-ne la guanyadora i optar a premis a través d’un concurs a Instagram.

Sol·licitud de reserva

Showcookings

La gastronomia de qualitat hi serà present a través de showcookings, un dels quals serà protagonitzat per Isma Prados, i amb el concurs “Cuina de la Sénia”, en el qual hi participen alumnes de diverses escoles.

Sol·licitud de reserva

Curses de cavalls

Per tercer any consecutiu la Fira també comptarà amb les tradicionals curses de cavalls de la Sénia. Les curses es realitzaran el diumenge 12 de maig a l’Hipòdrom de Pla del Roquillo i en destaca la presència dels Pura Sang Anglesos. Els assistents tindran descomptes en les Jornades Gastronòmiques del Recapte, en les quals diversos restaurants del poble ofereixen un menú especials, on el recapte, el plat per excel·lència de la Sénia, n’és el protagonista.

Sol·licitud de reserva