Els dies 21, 23 i 25 d’agost, en el marc de la Festa Major de la Sénia, se celebraran les tradicionals curses de cavalls i corregudes de burros, es tracta d’una festa tradicional declarada d’interès comarcal, que es desenvolupa a l’Hipòdrom del Pla del Roquillo. Hi haurà els premis per a la categoria Junior el dimarts 21, els premis per a genets locals el 23 d’agost i els Grans Premis de Pura Sang Anglesos el dissabte 25 d’agost. Tots els dies de curses també es faran les corregudes de burros.

A partir de les 18.00 hores

Recordeu que podeu fer les vostres apostes al web: cavalls.visitalasenia.com

Del 18 al 27 d’agost a la Sénia estem de Festa Major. 

Entre els actes programats en destaquem les curses de cavalls a l’Hipòdrom del Pla del Roquillo (dies 21, 23 i 25 d’agost), l’Obertura de l’exposició “Lo cinema a la Sénia” el dijous 18 d’agost, el Concurs de Pintura Ràpida “Josep Martí Roca” el diumenge 19, els campionats de birles infantil i d’adults el diumenge 19, l’Observació Astronòmica: “Vine a veure els estels amb nosaltres” el dilluns 20, la visita guiada a l’exposició permanent “La Vida als Ports” el dimarts 21, el Correfoc el dissabte 25 d’agost, de la recuperació de la tradicional excursió a Sant Pere, recorregut pel camí Natural del riu de la Sénia el dilluns 27 d’agost i de les vaquetes i bous a la plaça, embolat o capllaçat que se celebraran gairebé tots els dies de festa major. Bona festa major a tothom!

PROGRAMA

Fotografia de capçalera: @santy_gimeno a Instagram

El proper dissabte 19 de maig us proposem buscar els éssers mitològics catalans, a la Sénia us proposem fer-ho a través d’una excursió familiar pel riu Sénia. Es tracta d’una activitat per divertir-se aprenent sobre la naturalesa que envolta el riu Sénia i els animals que hi habiten. En acabar, gaudireu d’un pica a pica.

Hora i lloc de sortia: a les 10.30 h des de l’Oficina de Turisme

Cal inscripció prèvia trucant al 977 713 000 o enviant un correu electrònic a turisme@lasenia.cat

llegendes en família

Quan arriba el bon temps donem la benvinguda a la Fira Gastronòmica de la Sénia. La fira, que enguany celebra  la seua 15a edició, s’ha convertit en una mostra gastronòmica de referència a les Terres de l’Ebre i la Taula del Sénia

Té els seus orígens al segle XVII, quan es ballaven danses al so del tabal i la dolçaina, i des de fa 30 anys es vincula amb la gastronomia, posant en valor l’olla de recapte i el pastisset. Actualment, ha evolucionat per esdevenir una mostra gastronòmica basada en la qualitat dels productes agroalimentaris, l’artesania i les tradicions.

A la Fira Gastronòmica gaudireu d’una extensa mostra d’expositors agroalimentaris, de les tradicionals curses de cavalls i corregudes de burros, de la mostra d’oficis antics de l’entorn, de la Ruta de la Tapa Creativa i de les Jornades Gastronòmiques del Recapte.

Trobareu tota la informació i el programa aquí

 

BASES DEL SORTEIG

10 premis de 50€ i 1 premi de 500€ www.compresalasenia.es

 

1.- ORGANITZADOR I OBJECTE

La Federació de Comerciants de la Sénia (en endavant FECOSE) amb CIF: G43360924 i domicili al C/Tortosa, 1,  ha decidit dur a terme una promoció associada al sorteig d’11 premis pel valor total de 1.000 € amb l’objectiu de dinamitzar les compres nadalenques a La Sénia.

 

2.- PARTICIPACIÓ

Hi podrà participar qualsevol persona major de 18 anys que realitzi una compra a qualsevol establiment associat a la FECOSE.

 

3.- ÀMBIT TEMPORAL I TERRITORIAL DE LACAMPANYA

La campanya té vigència de l’1 de desembre 2017 al 5 de gener 2018 (en endavant període promocional)  d’acord amb el que s’ indica en aquestes bases.

Les compres es podran realitzar a qualsevol dels establiments socis de la FECOSE.

 

4.- PREMIS

Es sortejaran 11 premis consistents en : 10 premis de 50€ i un premi de 500€.

 

5.- SORTEIG

El sorteig es celebrarà el dissabte dia 13 de gener de 2018 a las 18h, en acte públic a  la plaça de Major de La Sénia, davant dels participants , d’acord amb el següent:

S’ admetran les paperetes recollides pels socis durant el període de promoció i presentades per ells mateixos a FECOSE fins al dia 7 de gener

El sorteig el realitzarà a mà la Presidència de la FECOSE o qui designi aquesta.

S’extraurà en primer lloc el premi de 500 € i a continuació els 10 premis de 50 €.

 

6.- COMUNICACIÓ ALS GUANYADORS

L’ assignació del premi es realitzarà quan es comprovi que l’agraciat compleix totes les condicions de la promoció. En cas que no reuneixi les característiques establertes en aquestes bases o no es presenti en el plaç de 2 minuts a partir del moment del seu nomenament perdrà el premi i es tornarà a repetir el sorteig.

Si cap dels agraciats NO compleix amb els requisits establerts, el premi se declararà desert.

FECOSE comunicarà als agraciats el seu premi mitjançant megafonia. L’afortunat haurà de presentar el DNI per a poder-se identificar.

El guanyador haurà d’acceptar o renunciar al premi en el moment de produir-se el contacte.

En el supòsit de renúncia o no acceptació del premi durant el temps establert, FECOSE tornarà a sortejar-lo.

Davant l’ impossibilitat de personar-se l’afortunat, aquest podrà designar prèviament, i a la mateixa papereta del sorteig habilitada a l’efecte, el nom i DNI de la persona a qui autoritza a recollir i bescanviar el premi en el temps marcat per la promoció. FECOSE quedarà exempta de qualsevol responsabilitat.

En cas de renúncia al premi, no existeix cap compensació del mateix.

Un cop confirmada l’acceptació del premi,  l’entrega  l’efectuarà FECOSE.

 

Una cop designats els 11 afortunats, tindran un màxim de 90 o 60 minuts, segons el premi obtingut,  per realitzar les compres.

 

  1. BESCANVIAR EL PREMIS.

PREMIS de 50€. Els afortunats dels premis de 50€, a partir del moment que senyali la FECOSE tindran 60 minuts per realitzar les  compres. Ells pagaran les seves compres i es presentaran novament al lloc del sorteig on un cop la FECOSE verifiqui l’ import, hora i nom de l ‘ establiment (ha de ser soci de FECOSE) se li entregaran en mà els 50 € del premi,

Si l’ import de la compra no supera els 50€, només se li entregarà l’ import de la compra, i si supera els 50€, només se li abonarà els 50€.

 

PREMI DE 500€. L’afortunat disposarà de 90 minuts a partir  del moment que senyali l’organització. Haurà de realitzar compres a un mínim de 4 establiments associats a FECOSE sense  tenir en compte l’ import. El guanyador anirà acompanyat per un representant de FECOSE. El client no pagarà les seves compres, però sí que recollirà el tiquet de compra als establiments. Al finalitzar l’activitat, FECOSE abonarà a cada establiment els imports corresponents

Si  els imports de les compres no superen los 500€, només se li entregarà l’ import corresponent a la copra que hagi realitzat, en cas que superi els 500€, només se li abonaran els 500€ corresponents al premi. En el cas que es superen els 500€, l’afortunat abonarà a l’últim establiment la diferència del saldo que li quedi per bescanviar.

 

7.- EXCLUSIONS I LIMITACIONS

Els premis en cap cas podran ser objecte de substitució, canvi,  alteració, compensació o cessió.

FECOSE es reserva el dret de cancel·lar la promoció en qualsevol moment de manera unilateral i sense preavís.

FECOSE no es fa responsable dels errors, interrupcions, defectes, tardança d’operacions o transmissions, robatori, destrucció o alteracions dels materials d’inscripcions al sorteig, o pel mal funcionament, mala transmissió o error en rebre qualsevol informació.

 

8.- DRETS D’ IMATGE

L’ acceptació del premi per part del guanyador suposa donar el consentiment a FECOSE per a utilitzar, amb fins publicitaris, les dades personals, imatge i material publicitari relacionat amb la present campanya. En tot cas, el guanyador està d’acord en participar sense contraprestació en la publicitat relacionada amb esta campanya comercial.

 

9.- PUBLICITAT

Els participants tindran coneixement de la campanya comercial i de les condicions de participació al sorteig a través del web www.COMPRESALASENIA.ES, on s’hi ubicaran les bases de la campanya comercial.

 

10.- ACEPTACIÓ DE LES PRESENTS BASES

La mera participació a la campanya comercial suposa l’acceptació íntegra de les presents bases. FECOSE es reserva el dret de desqualificar les participacions de persones que incompleixin les mateixes i especialment, qualsevol participació en la que es consignen dades no verídiques o quan el un nom de participant no es llegeixi de manera clara .

 

11.- MODIFICACIONS I/O ANNEXES

FECOSE es reserva el dret a realitzar modificacions o afegir annexes successius sobre la mecànica i premi de la promoció

FECOSE es reserva el dret a modificar a la seva conveniència la data del sorteig, així com la substitució del premi per altre similars característiques i d’igual valor.

 

12.- CLÀUSULA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Els participants autoritzen la incorporació de les seves dades de caràcter personal als fitxers de FECOSE així com els que ens facilita a aquesta promoció, que s’ incorporaran a un fitxer responsabilitat de LA FECOSE, per a ser utilitzats en la gestió del sorteig.

Així mateix, la seva participació en la promoció, suposa acceptar les bases del concurs, i la política de privacitat. El participant pot exercitar els seus drets d’accès, rectificació, cancel·lació o oposició, conforme al que disposa a la Lle Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, mitjançant correu postal dirigit al responsable del fitxer a la direcció Fecose,c/ General Prim 2-6 local 3 Baixos de la Sénia (Tarragona).

 

Exitosa jornada con motivo de la VII Diada del Campo de Aviación de la  Sénia e inauguración del Centro de Aviación Histórica

El director del Memorial Democrático de la Generalitat, Plàcid  Garcia-Planas, inauguró el pasado sábado día 16 de septiembre el nuevo  Centro de Aviación Histórica de la Sénia. El centro, que complementa la  oferta turística y cultural que hasta ahora ya se venía dando en el  Museo y Centro de Interpretación del Campo de Aviación, se encuentra  situado en la Ctra. de Santa Bárbara km. 21,5, alberga 3 aviones de la  guerra civil y años 50, y ha despertado mucho interés entre aficionados  a temas históricos, turistas y público en general.

Dicha inauguración tuvo lugar dentro de los actos previstos durante la  VII Diada Conmemorativa de la Creación del Campo de Aviación de la  Sénia, jornada muy exitosa a la que acudió más de un millar de personas,  que disfrutaron de todos los actos que se habían organizado:  concentración de vehículos históricos, recreación histórica por parte
del grupo “Ejército del Ebro”, paradas con productos de militaria y  artesanía local, exhibición aérea, etc.

Para realizar visitas guiadas a estos dos espacios, pueden dirigirse a  la Oficina de Turismo (tel. 977 576 156 – correo electrónico: turisme@lasenia.cat

 

El Ayuntamiento de la Sénia, junto con la Associación de Artesanos del municipio y la Federación de Comerciantes del Mueble local (FECOMS), ya estamos organizando la IX Feria de Artesanía de la Madera y la V Fiesta del Mueble para el fin de semana del 21 y 22 de octubre, unos días donde las actividades principales irán dirigidas a promocionar el sector carpintero y el comercio mueblístico, tan característico de nuestro municipio, entre los miles de visitantes que recibimos año tras año.

Si está interesado en participar, debe rellenar y devolvernos la hoja de inscripción.

Además, en caso de que usted participe en nuestra feria, también puede inscribirse a los V Premios de Artesanía de la Madera y del Mueble, donde la pieza ganadora del concurso puede recibir un premio de 1.000 €. Puede consultar las bases del premio en este enlace.